Fiji

D. 14. juni går turen til Fiji, hvor vi har udvalgt 2 små øer omgivet af lækre hvide strande og krystalklart vand med koralrev. Første stop er Mana Island. Der skal vi bo på Mana Island Resort, hvor der vist hverken er internet eller hæveautomater - bare sand, vand, sol, jungle, drinks og ren afslapning :-). Charlotte skal til eksamen dagen inden vi drager afsted og har to mere 2 dage efter vi kommer hjem, så det kan dog være, at der bliver slæbt en enkelt skolebog med. De har dog kurser i kurvefletning for folk, der ikke kan sidde stille, så når vi har vandret øen rundt 10 gange kan det være vi slår os på den slags ;-).

Mana Island Poolen på vores resort En af de mange strande på Mana


D. 18. juni går turen videre til den nærliggende ø Malolo Lailai, hvor vi skal bo på Plantation Island Resort. Transporten kommer til at foregå med bittesmå 6 personers propelfly, så det bliver sikkert en oplevelse i sig selv at flyve rundt blandt alle de små øer omgivet af krystalklart vand og koralrev. Denne ø er noget mere besøgt og har masser af aktiviteter, så det bliver en lidt anden oplevelse end Mana, hvor vi regner med at "have det for os selv". Om det så viser sig at være tiltrængt ovenpå isolationen på Mana, eller om vi får nok af skrigende unger i løbet af bare en time, må tiden jo vise :-). Uanset hvad, så glæder vi os som gale - TAK MOR! :-)

Plantation Island Resort Pollen på vores resort En af de mange strande på øen


D. 21. juni melder virkeligheden sig igen og vi skal tilbage til Sydney, hvor Charlotte har to eksamener d. 24. Derefter drager vi d. 26. afsted på vores store roadtrip hele vejen rundt langs den australske kyst :-).