Hawaii

D. 20. december lokal tid ankommer vi til Hawaii, hvor vi skal holde jul, Charlottes fødselsdag og desuden nytår inden turen går videre til New Zealand.

Vi lander i Honolulu, hvor vi tilbringer en dag eller to for lige at få set Pearl Habor og nyde den berømte Waikiki Beach. Derefter flyver vi til Big Island Hawaii, hvor vi bl.a. skal se kaffefarme, nøddehaver, vulkanernes nationalpark, Kilauea krateret, sukkerrørsmarker, orkidee farme og den smukke Hamakua kyst. Her fejrer vi jul og nyder et par dage, hvorefter turen d. 28. går til Maui for at holde Charlottes fødselsdag og fejre nytår. På Maui står den på skønne strande, frodig natur, vidunderlige vandfald, et spændende vulkankrater og dejlig sydhavs stemning.

Jytte og Ole møder os i Honolulu og følger med os rundt alle 15 dage for at fejre jul, fødselsdag og nytår med os :-)

Hawaii pige Makena Beach (Big Beach) på Maui Solnedgang på Maui

D. 4. januar er det tid til at tage afsked med Hawaii og i stedet bevæge os mod New Zealand. Undervejs krydser vi en datolinje, så der forsvinder lige en dag og lige pludselig er vi også 'til højre' på et verdenskort fra Danmark. Vi har altid være 'til venstre' og ligeledes plejer vi heller ikke at 'vende på hovedet' :-)