Seneste nyt: • 8. juni: Så er der også lavet dagbog og billedgalleri for vores tur til Caribien i starten af november. Rejseplanen er også opdateret med lidt detaljer om vores forestående tur til Fiji, rundt i Australien og endelig Sinagpore, inden vi vender næsen hjemad.

 • 4. juni: Ja, det virker lidt som om vores stakkels hjemmeside befinder sig i en tidslomme, men nu er der ihvertfald lavet både dagbog og billedgalleri for september og oktober. I september var vi bl.a. en tur til Yellowstone og billederne fra denne tur ligger for sig selv i en mappe i billedgalleriet. Det var faktisk lidt sorteringsarbejdet for Yellowstone, der stod i vejen for videre opdateringer af siden. Vi var afsted sølle to dage, men 3,5 fotonørd og 4 kameraer blev alligevel til ca. 1000 billeder! Nu er der imidlertid slået hul på det, så hvem ved, om ikke November opdateringen er lige om hjørnet? Rejseplanen er også opdateret med vores Fiji tur og vore hjemrejse, som nu er bestilt!!!

 • 20. december: Så fik vi endelig et billedgalleri op at køre. Det har stadig lidt småskavanker. De bliver nu nok først rettet efter nytår, da vi tager til Hawaii om otte timer :-). Der skulle også gerne komme lidt tekst til billederne, men nu må vi se ;-)

  Kan I have en glædelig Jul allesammen og selvfølgelig også et godt og lykkebringende nytår. Vi ses i 2008 :-)

 • 14. december: Vi har tilføjet et par dagbogsindlæg om vores tur til Rocky Mountains i september.

 • 29. november: Nu har vi skrevet om de første par dage i september...

 • 18. november: Så fik vi færdiggjort dagbogen for august måned. Vi vender stærkt tilbage med september snart... eller senere :-)

 • 15. november: Så er der lidt opdateringer på dagbogen for Vancouver. Der er også kommet et enkelt indlæg mere i gæstebogen. Vi kan forstå på et par stykker af jer, at I nærmest sidder med lup, når i skal se billeder. Det er jo ikke meningen - man kan klikke på hvert enkelt billede for at få det op i stor version. Hvis man holder musen hen over et billede i et sekunds tid er der også en lille note, om hvad billedet egentlig forestiller... bare et lille tip :-) Og så skal vi også lige berolige med, at vi altså ikke har tænkt os at skrive et indlæg for hver eneste dag hele året. Det er kun her i starten at alting virkede så spændende :-)

 • 21. oktober: Så gik der igen en evighed mellem opdateringerne. Det er naturligvis dumt at have en hjemmeside som vores, hvis ikke den bliver opdateret. Vi har bare nok at se til med fuldstidsarbejde, legatbureaukrati og alt muligt andet. Nu har vi imidlertid fået skrevet lidt mere og skal nok se at indhente noget de næste to uger, inden vi tager til Caribien og glemmer alt om hjemmesiden igen. De første dage i Vancouver var fulde af nye indtryk og tanker for os, så indslagene for disse dage er blevet meget lange. Vi skriver det lige så meget til os selv, så vi har en scrapbog, når vi engang kommer hjem, så vi vil gerne have det hele med. Hvis I synes, det bliver for meget, kan I jo bare lade være at læse det, men nu er det der ihvertfald. Som tiden skrider frem og det begynder at blive hverdag, bliver beskrivelserne nok også en del kortere, fordi vi ikke rigtig oplever noget nyt. Så det kan I jo glæde jer til :-)

  Fremover vil vi sørge for at skrive i seneste nyt, når vi opdaterer hjemmesiden, så man altid kan nøjes med at tjekke denne side, hvis man skal se, om der er sket noget. Seneste opdateringer er dagbog for 17. til 20. august. Derudover har vi lige opdateret flyplanen med vores tur til Caribien.

 • 31. august: Så har vi fået skrevet dagbog for den første dag i Vancouver. Det blev en ordentlig smøre om ingenting, men nu er det ihvertfald uploadet, så I kan læse det, hvis I har lyst. Vi arbejder videre på at indhente det tabte.

 • 28. august: Ups, der gik vist lidt lang tid :-( Vi beklager meget, men vi har så meget nyt og spændende at opleve, at det altså ikke rigtig trækker at sidde ved computeren. Desuden har vi lidt tekniske problemer med billederne. Anyways, nu har vi indgået et kompromis, som betyder, at der er lavet opdateringer på dagbogen og desuden lagt billeder ind, som måske er helt utydelige for nogle af Jer, men som forhåbentlig kan være til fornøjelse for blot nogle af Jer.

  Vi er kommet til Vancouver og trives fuldstændig, så der er absolut igen grund til bekymringer på vores vegne. Vi opdaterer snarest muligt dagbogen med nyt fra Vancouver, men indtil videre er det kun Brasilien besøget, der er beskrevet.

 • 8. august: Så er vi endelig kommet afsted og sidder p.t. i Rio :-) Vi har også fået taget os sammen til at skrive lidt i dagbogen. Den skal nok blive yderligere opdateret med et par billeder snarest muligt og så skal vi selvfølgelig også få smidt en stak billeder ud i billedegalleriet... vi arbejder på sagen :-) Stay tuned.
  Åh, ja, Charlotte har forresten netop nu modtaget besked fra MIT om, at hun er optaget. Sikke nogle paphoveder! Der er jo kun 2-3 uger til studiestart og der er 2-3 ugers ventetid på visum til USA. Derudover skal man jo også gerne derover lidt før studiestart, så man kan finde noget at bo i og blive registreret til fag m.m. Det er da en mærkelig måde at behandle ansøgninger på. Vi søgte 1. maj og der var først ansøgningsfrist 2 måneder der efter, og så kan vi alligevel først få et svar, når det er for sent! Den plads kan de vist godt stikke op et vist sted og så kan de jo sidde der og ærgre sig over, at Charlottes Far alligevel ikke kommer til at donere den ekstra fløj til deres bibliotek :-) Hi hi :-)

 • 18. juli: Idag har vi fået gæstebogen op at køre, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at holde kontakten :-) Vi har også bestilt hotel i Rio og på de tre øer, vi skal besøge i Hawaii. Og vi er blevet vaccineret!!! Hele fem stik til sammen uden nogen besvimelser... Dygtig! :-)

 • 12. juli: Så er flybilletterne ankommet. En dejlig stor stak billetter, som vi nu skal gøre vores bedste for ikke at miste undervejs :-) Rio er også bestilt og på plads, så nu er 'alt' planlagt frem til og med november :-)

 • 9. juli: Så kom det forløsende svar fra fondens bestyrelse endelig: Rejse- og studieplan samt budget er GODKENDT!!! :-) Så er vores tur kun et par klik på internettet væk. Vi skal fluks igang med at bestille flybilletter, hoteller, konferencer, forsikring, billeje og alt det andet :-) Hurra!!!

 • 5. juli: MIT har endelig svaret. Deres svar var såmænd, at de overhovedet ikke har set på min ansøgning endnu!!! Første mand på listen til at 'gøre noget' er åbenbart en professor, som af en eller anden årsag har været 'out of town' i to måneder!!! Det betyder, at han først skal vende tilbage for så at godkende mig, derefter skal ansøgningen videre til de andre afdelinger for endeligt at havne på kontoret for internationale studerende. Hvis de alle godkender mig, skal der derefter afsendes de rette dokumenter inkluderende en såkaldt I-20 formular, som jeg skal bruge for at ansøge om visum. Hele denne proces tager formentlig 3-4 uger, hvilket betyder, at hvis vi afventer deres svar, skal vi droppe vores tur til Brasilien og udskyde vores afrejse. Det er selvfølgelig en mulighed, men set i lyset af at dette svar ikke engang behøver være positivt, har vi besluttet at tage til Vancouver i stedet.
  Dermed mangler vi 'bare' at få godkendt budgettet før vi kan begynde at bestille flybilletter, hoteller og alt det andet.


 • 4. juli: Vi afventer stadig svar fra MIT... Til gengæld kan vi oplyse, at Michael, der i 5 år udelukkende har spist leverpostejsmadder til frokost, nu er gået over til ostemadder... spændende ikke?


 • Stay tuned for more breaking news :-)