Sydney

Sydney Harbour Bridge med operahuset i baggrunden


1. februar 2008 er turen endelig kommet til Australien, som uden tvivl er det stop på turen, vi har glædet os allermest til. Vi skal bo i Sydney, mens Charlotte læser på University of New South Wales. Inden semesterstart har vi et par uger til at udforske byen og finde et sted at bo. Februar er jo sommer i Sydney og på sydkysten af Australien, så vi skal helt sikkert også ud og se os lidt omkring her til at starte med.

D. 21. februar runder Michael det skarpe hjørne, så der skal vi helt sikkert lave noget særligt... men det kan være, det skal være en overraskelse for hovedpersonen, så det snakker vi ikke mere om :-)
Vi ved ihvertfald med nogenlunde sikkerhed, at Vipperødderne planlægger at besøge os i den anledning. Jaaahhh! Husk lakridser til Charlotte og en KÆMPE gave til Michael :-)

View over Sydney Sød lille koala

I slutningen af marts flyver vi til Hong Kong, hvor Charlotte skal deltage i endnu en konference. Derefter er det 'hjem' til Sydney igen, hvor semesteret skal gøres færdigt. Når eksaminerne er vel overstået, pakker vi vores sager og begiver os ud på en tur for livet: Vi skal på road trip i Australien :-)