Australien

D. 26. juni går det løs! Der begiver vi os ud på vores livs road trip - Australien. Vi har uden tvivl haft nogle fantastiske ture rundt i USA, men Australien har bare mange ting, der er anderledes fra alt, vi kender hjemmefra, at det ikke kan undgå at slå benene væk under os :-)

Kænguruer i Deep Creek Conservation Park View fra Great Ocean Road Kalkstensklipperne The Pinnacles i Nambung National Park

I løbet af semesteret har vi allerede fået set det meste af Sydkysten, dvs. Canberra, Melbourne, Great Ocean Road og Adelaide samt været en tur inde i det røde centrum for at opleve den fantastiske Ayers Rock. Når Charlotte er færdig i skolen er vinteren så småt kommet til Sydney og sydkysten og det passer derfor helt perfekt at køre nordpå langs østkysten. Vejret i Sydney bliver jo aldrig rigtig koldt, men man bliver jo lidt forvent ;-) Vi tager derfor turen op langs østkysten, hvor vi skal nyde en masse fantastisk natur og utrolig lækre strande. Vi skal op nordpå til Cairns, hvor der rigtig skal dykkes og bades.

Turen er på ingen måde fastlagt, men derefter regner vi med at køre eller flyve videre til Darwin og alle de flotte frodige nationalparker i den nordlige del af landet, bl.a. Kakadu National Park (der hvor Krokodille Dundee bor :-) ).

Kings Canyon Ayers Rock Noosa Bay på Østkysten

Herefter går turen videre ned langs vestkysten mod Perth, hvor vi undervejs skal bade, se nationalparker, svømme med delfiner, se hajer og i det hele taget bare nyde Australien. Det bliver helt vildt!!!